Projecten

Uniek, vernieuwend en eigentijds

Heart for Gardens heeft inmiddels al veel ontwerpen gemaakt en tot in werkelijkheid gerealiseerd. Van exclusieve villatuinen en langoeden tot stadstuinen en de mooiste dakterrassen: we zorgen voor een unieke tuin die je leefomgeving en leven verrijkt. Bekijk hier Heart for Garden designs van anderen voor wie buiten niet onderdoet voor binnen.

Familie Landgoed

Project bekijken

Hoogteverschillen

Project bekijken

Verborgen luxe

Project bekijken

Internationale allure aan het water

Bij het zien van dit schitterende project is het haast niet voor te stellen dat het om een villa in eigen land gaat. Het wonderschone geheel wekt de indruk dat de villa zich bevindt op een internationale A-locatie, zoals Miami, Ibiza of Curaçao. Maar niets is minder waar. 

Project bekijken

50 Tinten groen

Project bekijken

Uitzicht vanuit ultieme luxe

Het adembenemende uitzicht bij deze woning was het vertrekpunt van het ontwerp. Bij Heart for Gardens wordt iedere tuin in ultieme luxe vormgegeven, maar soms heeft een tuin een element dat niet ontworpen kan worden en dat het ontwerp volledig overstijgt. Een zonsondergang over een rivier is er daar één van.

Project bekijken

With a view

Op de bouwhekken van Heart for Gardens staat in grote letters geschreven ‘Dromen om in te Wonen’ en dat is precies wat er hier is gecreëerd. Het is niet moeilijk om op deze plek de drukte van Utrecht achter je te laten. De Stille plas is een plek van rust en het uitzicht op de weerspiegeling van het water geeft een permanent vakantie gevoel. 

Project bekijken

Natuurlijk strak

Tegenstrijdige wensen als ‘modern’ en ‘natuurlijk’ zijn zowel in de woning als in de tuin perfect met elkaar in harmonie gebracht. De wens was een moderne en strakke tuin, waarbij tegelijkertijd het ‘natuurlijke’ met organische vormen de boventoon zouden voeren.

Project bekijken

In de wolken

De enorme villa torent met dit tuinontwerp letterlijk boven de wolken uit. Kenmerkend voor deze tuin zijn namelijk de ‘wolken’ die worden gecreëerd door Laurier, Taxus en Buxus. Het fundament van het tuinontwerp is gebaseerd op de rechte (zicht)lijnen vanuit die woning. Door deze door te trekken in de tuin ontstaat er rust, ritme en ruimte. 

Project bekijken

Opgaan in de omgeving

Project bekijken

Rust - ritme - ruimte

Geen kitsch, maar allure en exclusiviteit in design, materiaal en detail, waardoor er een behagelijke sfeer ontstaat die ergens een klein beetje ‘onnederlands’ aanvoelt. De woning van Marco van Veldhuizen heeft een lichte neiging naar Azië en de bewoners hebben een sterke connectie met dit werelddeel.

Project bekijken

It's in the details

Project bekijken

Eenheid van woning en tuin

Alles wat Heart for Gardens doet ontstaat vanuit het idee om het dagelijkse woongenot te verbeteren. Dit bereiken ze door tijdloos design te combineren met kenmerkende kwaliteit, precieze aandacht voor detail en een harmonieuze balans tussen functie en vormgeving.

Project bekijken

Modern monumentaal

Als er een stukje hemel op aarde wordt gebouwd dan moet het aanzicht daar naar toe minstens zo imponerend zijn. De ‘one of a kind’ woning is een uniek historisch monumentaal oud schoolgebouw dat wordt terug gebracht naar de moderne tijd en mede door het tijdloze design van de tuin wordt het een klassieker voor de toekomst.

Project bekijken

Oase in het bos

Project bekijken

Outdoor living

Project bekijken

Er was eens een kerk..

Wanneer er van een voormalige kerk een nieuwe leefruimte wordt gemaakt ontstaat er iets unieks. De ligging van de voormalige kerk direct aan het bos en heide landschap is uniek. Binnen de vreemde vorm van het perceel is gekozen om gestructureerde lijnen te doorbreken met ronde ‘wolken’ van Hulst en Taxus waardoor er een perfecte aansluiting wordt gevonden met het ongestructureerde karakter van de omgeving. 

Project bekijken

Excentrieke stadstuin

Project bekijken

Woonboerderij

Project bekijken

Landelijk modern

Project bekijken

Monumentaal grachtenpand

Project bekijken

Strak en sfeervol

Project bekijken
Filter op
Alle projecten

Jouw buitenruimte transformeren naar een droomtuin?

Neem contact met ons op

033 260 00 61
info@heartforgardens.nl
Meent 1 
3931 MD Woudenberg