Onze awards

Prijswinnende designs

Bij Heart for Gardens zijn we trots op wat we doen. Wij geloven dat er niets is waar je meer eer hebt van je werk, dan in de wereld van het buitenleven. Wij zijn dan ook trots dat wij de mooiste designs mogen bedenken, bouwen en onderhouden. Voor de leukste klanten en op de prachtigste plekken.

En trots dat de creaties waar ons hart sneller van gaat kloppen, dat ook voor anderen doet. Inmiddels hebben we publicaties in alle toonaangevende magazines, hebben we ons debut gemaakt op het witte doek (TV) en zijn we meerdere keren, bijvoorbeeld door Stijlvol Wonen, vakjury of expert geweest. Hier vind je een overzicht van een paar van de awards en onderscheidingen die we hebben ontvangen:

Nominatie Hoog.Design Award 2023 – Best Garden of the year 2023

Net niet gewonnen, maar we stonden wel op het podium bij de beste drie tuinen van 2023. Alle terechte felicitaties voor de nummer 1, maar we kunnen niet ontkennen dat we ook een klein beetje denken dat we niet hebben gewonnen omdat er op het moment van stemmen nog geen professionele foto’s waren gemaakt van het project. Inmiddels hebben we die foto’s wel. Bekijk deze hier en oordeel zelf of we de award hadden moeten winnen. 

Publication Light and Beyond 2020

Als er één partij is die over de hele wereld in de mooiste tuinen komt dan is dat wel In-Lite Lab. Het was voor ons dan ook een waanzinnig kippenvelmoment toen zij ons met een cameraploeg compleet veraste door de overhandiging van hun ‘1 of 500 limited edition’ boek waarin wij stonden vermeld tussen de mooiste projecten uit de hele wereld. Stonden wij daar met onze ‘voeten in de klei Dutch Design’ tussen waanzinnige projecten van Central Park New York en Londen tot Kopenhagen en Ibiza. Zij bekroonden ons met de titel Garden Legends en sindsdien doen wij er alles aan om die titel dagelijks waar te maken! 

Publicatie EXCLUSIVE GARDEN DESIGN (’20, ’21 en ’23) – 30 beste tuinonwerpers van NL en BE

Sinds drie jaar publiceert Hoog.Design jaarlijks de 30 beste tuinontwerpers met hun mooiste project van dat jaar in het exclusieve koffietafelboek. Een enorme eer om als jonge ambitieuze ontwerpers daar tussen te mogen staan! Blijft heel gaaf om te beseffen dat mensen zo’n bedrag neerleggen voor een boek op tafel waar wij dan in staan. Zoveel eer van ons werk. 

Op jacht naar meer…

We zijn trots op deze awards en zijn vastberaden om onze opdrachtgevers de hoogste kwaliteit te blijven bieden. Elke dag mogen we de leefruimte van onze klanten verrijken met een tuin waar design samensmelt met  functie en emotie. Zodat we niet alleen het ruimtelijke gevoel versterken, maar ook het buitenleven verlengen.

Neem hier contact op voor een kennismakingsgesprek met onze ontwerpers, zodat we jouw dromen voor het buitenleven tastbaar kunnen maken. 

Jouw buitenruimte transformeren naar een droomtuin?

Neem contact met ons op

033 260 00 61
info@heartforgardens.nl
Meent 1 
3931 MD Woudenberg