Ons proces.

Een unieke en ongekende werkwijze

De tuin is het verlengde van de woning, en net zoals de woning hoort deze op en top aan de wensen van de bewoners en zijn omgeving te voldoen. Bij Heart for Gardens ontwerpen we niet alleen exclusieve tuinen, maar ook betaalbare tuinen. Want een professionele top tuin is niet alleen voor elite weggelegd.

Werkwijze tuinontwerp

Jouw tuin moet een verlengstuk zijn van je huis. Ongeacht de grootte of locatie. Of het nou gaat om een tuin van 3 hectare, een dakterras of een stadstuin. Wij ontwerpen exclusieve tuinen waarin we het potentieel van de ruimte maximaal inzetten. 

Een ontwerp waarin gevoel tot leven komt en we dromen vertalen naar een buitenruimte die je woning en buitenleven verrijkt.

Hoe wij werken bij de aanleg

Samen verkennen we uw ideeën en inventariseren we de mogelijkheden voor de aanleg van uw droomtuin. Met onze vakkundige uitvoering en aandacht voor detail maken we van uw tuin een oase van rust en schoonheid.

Zorgeloos tuinonderhoud op maat

Ontdek onze professionele onderhoudsservice die volledig is afgestemd op uw tuinbehoeften. Van inventarisatie tot zorgvuldige uitvoering en nazorg, wij zorgen ervoor dat uw tuin het hele jaar door prachtig blijft.

Jouw buitenruimte transformeren naar een droomtuin?

Neem contact met ons op

033 260 00 61
info@heartforgardens.nl
Meent 1 
3931 MD Woudenberg