Wat wij doen

Bij ons is buiten evenwaardig aan binnen. Wij geloven dat de tuin een verlengstuk is van je huis. Dat buiten leven beter is, dan binnen zijn. Daarom maken wij tuinen waarbij buiten binnenkomt. We combineren tijdloos design met natuurlijke materialen en kennis van zaken. Zo verlengen we niet alleen een huis, maar ook het buitenleven. 

Bedenken - het ontwerpen van jouw buitenruimte

Het volledige potentieel uit jouw buitenruimte halen, begint met een ijzersterk ontwerp. En dat begint met luisteren naar jouw wensen, ideeën en dromen. Die informatie combineren wij met onze kennis en ervaring tot een exclusief ontwerp waarin lifestyle, woning, omgeving, design, natuur en passie met elkaar samenkomen.

Bouwen - het realiseren van jouw exclusieve tuin

Als wij jouw ontwerp hebben gemaakt, dan is dat klaar om te realiseren. En dat kun je door ons laten doen. Want naast ontwerpen, brengen we sinds 2011 luxueuze tuinen ook tot leven. Het gaat niet alleen om wat we doen, maar ook om hoe we het doen. Een vast aanspreekpunt dat alles regelt. Natuurlijk met de beste hoveniers, maar daarnaast ook met een netwerk van hoogwaardige leveranciers en kwalitatieve partners. Zodat je zeker bent van hoogwaardige materialen en onze Garden Legends die met de grootste zorg en precisie jouw tuin werkelijkheid maken. 

Onderhouden - het verzorgen van jouw buitenwoonkamer

Naast ontwerpen en realiseren, bieden we ook de optie onderhouden aan. Een tuin is voortdurend in beweging. Vakkundig onderhoud zorgt ervoor dat jouw tuin blijft groeien naar een hoger niveau. Al het groen heeft een eigen gebruiksaanwijzing en onze hoveniers lezen deze als geen ander. Onze Garden Legends onderhouden jouw tuin in de mate waarin jij dat wenst, zodat je er het hele jaar door van kunt genieten.

Dromen om in te wonen

Bij Heart for Gardens hebben we alles in eigen huis om jouw droomtuin werkelijkheid te maken. We bedenken, bouwen en onderhouden. Zo houd jij gedurende het hele proces hetzelfde aanspreekpunt en ben je zeker van betrokken vakmensen die met passie en plezier jouw wensen werkelijkheid maken. Alles onder één dak. Van jouw eerste droom tot je er in woont.

Jouw buitenruimte transformeren naar een droomtuin?

Neem contact met ons op

033 260 00 61
info@heartforgardens.nl
Meent 1 
3931 MD Woudenberg