Neem contact op.

Wil je dat wij jouw buitenruimte inrichten?

Benieuwd naar de mogelijkheden met jouw tuin? Vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of neem contact op via onderstaande gegevens.

033 260 00 61
info@heartforgardens.nl
Meent 1 
3931 MD Woudenberg

Geen bestand gekozen

Dagelijkse dosis inspiratie ontvangen? Volg ons op Instagram!

FAQ

Wat doet Heart for Gardens precies?

Heart for Gardens is gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en onderhouden van exclusieve tuinen en buitenruimtes. We combineren natuur, lifestyle, design en passie om ervoor te zorgen dat jouw buitenleven perfect aansluit bij jouw wensen en binnenruimte.

Wat maakt jullie tuinontwerpen uniek?

Onze tuinontwerpen zijn uniek vanwege de tijdloze designs, strakke (zicht)lijnen, bijzondere details en warme sfeer die we in al onze projecten integreren. Bovendien zorgen we ervoor dat de tuin niet alleen een extra ruimte voelt, maar ook jouw buitenleven verlengt voor meer rust, ontspanning en quality time met vrienden en familie.

Wie zijn de Garden Legends?

Garden Legends zijn gepassioneerde mensen met een hart voor buitenleven en design. Ze hebben het talent om van niets iets te maken en brengen jouw wensen en inspiratie tot leven in jouw buitenruimte. Onze Garden Legends vormen het hart van Heart for Gardens en zorgen voor de realisatie en het onderhoud van onze exclusieve tuinen.

Hebben jullie prijzen gewonnen voor jullie tuinontwerpen?

Ja, we zijn trots op de erkenning die we hebben ontvangen in de vorm van awards en onderscheidingen voor onze prijswinnende tuinontwerpen. Deze awards onderstrepen de kwaliteit en het vakmanschap waarmee we te werk gaan.

Bieden jullie ook onderhoudsdiensten voor tuinen aan?

Ja, naast het ontwerpen en bouwen van exclusieve tuinen bieden we ook de optie van onderhoud aan. Onze Garden Legends zorgen voor regelmatig onderhoud, zodat jouw buitenruimte in optimale conditie blijft en je er het hele jaar door van kunt genieten.

Hoe kan ik contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Als je geïnteresseerd bent in onze diensten en jouw buitenruimte wilt laten inrichten, kun je het contactformulier invullen op onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Jouw buitenruimte transformeren naar een droomtuin?

Neem contact met ons op

033 260 00 61
info@heartforgardens.nl
Meent 1 
3931 MD Woudenberg